Casey Stoner resmi ke Repsol Honda


Tadaaaa ………….. resmi sudah berita kepindahan Stoner ke tim Honda. Habis sudah kebersamaan Casey Stoner bersama tim Ducati Marlboro selama 4 tahun, termasuk saat membawa motor Ducati kampiun di musim balap 2007.

leaving

Kata Ducati sih begini :
“I would like to thank Casey on behalf of our fans and our sponsors, but most of all on behalf of all the people working at Ducati,” commented Filippo Preziosi, Ducati Corse General Director. “The victories and emotions he gave us, rewarded all the hard work and sacrifice we made. In these four years together we have had a lot of great moments. Securing the 2007 MotoGP World Championship title and the victory at Mugello in 2009 were moments that we will never forget. In Casey we not only found an incredibly talented rider, but also an honest and loyal guy and that’s why there will always be a strong and sincere bond between us, even as a competitor.”

Dan di jawab Stoner begini :
“I must thank Ducati for giving me such a great opportunity to race and win with them over these past four years” commented Casey Stoner. “They took a gamble when they signed me at the end of 2006 as I was unknown, but as we worked together we were able to win a Championship, many races and challenge for the Championship in the last two seasons. I have now decided to move on and I will have new challenges in the future and different obstacles to overcome, but I will not forget these years with Ducati and the people I have had the privilege to wor.k so closely with. So a big thanks to Ducati and all our sponsors who we have shared success with while achieving lifelong goals”

Well , selamat bertugas tahun depan di tim baru dan semoga tetap semangat dalam pertarungan sisa musim balap 2010. Bagi saya sosok CS ini memang tipikal pembalap hebat, semua yang ada di pentas MotoGP adalah pembalap hebat. Dulu sering dijuluki tukang jatuh di Honda lalu berubah jadi sosok hebat di Ducati.

Kini kembali ke tim Honda namun di tim utama. Semoga bisa terus menandingi kontestan lain di lintasan. Dituding tak tahan banting saat mahkota direbut Rossi bukan berarti CS berubah menjadi pesakitan. Semangat tinggi nya tetap dinantikan di sisa musim ini dan selanjutnya bersama REPSOL HONDA di 2011.

Good Luck Stoner27, good luck Adrianna :p !

adriannna euy

sumber gambar

Advertisements

12 thoughts on “Casey Stoner resmi ke Repsol Honda”

    1. Klo gak salah Dovi masih terikat kontark sampai tahun depan,
      Sedang Pedrosa kontraknya memang habis tahun ini…
      jadi????

  1. trus ducati jdi pake rossi gtu kali y??
    bakal ada yang lengser d hrc
    pedrosa = start super keren tp mental tempe, dikuntit dr belakang g diapa apain pasti bikin kesalahan sendiri
    dovi= berbakat, bisa diasah lagi, sering fight sama big 4

  2. pantesan sekarng balapannya gak niat.. dah dapet kontrak jelas yah.. huh… si stoner…

    prediksi gw di honda dia bakalan makin tenggelam…

  3. menurut kabar dovi yg didepak. dani tetep dipertahanin buat dampingin CS.mungkin ambisi terbesar CS direpsol honda adalah bisa mengasapi dani dulu kali ya,hee

    1. sayang banget kl dovi yang di depak, mendingan si dani yang di tendang .. apa karena ada repsol-spanish-effect 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s